ღონისძიებების არქივი

4 ოქტომბერი, 2009 – ლუკა გარგანო – “ნატურალური და ინდუსტრიული ღვინის სექტორების განვითარება და თანამედროვე ღვინის ბიზნესი”

27 ოქტომბერი, 2009 – ნუგზარ ქსოვრელი – “ღვინის დაგემოვნების შესავალი”

10 ნოემბერი, 2009 – ლევან უჯმაჯურიძე – „იშვიათი ქართული ვაზის ჯიშები და ჯანსაღი სარგავი მასალის წარმოება“

24 ნოემბერი, 2009 – გიორგი სამანიშვილი – „მეღვინეობის ზოგადი კურსი“ (ნაწილი პირველი)

8 დეკემბერი, 2009 – გიორგი სამანიშვილი – „მეღვინეობის ზოგადი კურსი“ (ნაწილი მეორე)

22 დეკემბერი, 2009 – გიორგი სამანიშვილი – „მეღვინეობის ზოგადი კურსი“ (ნაწილი მესამე)

19 იანვარი, 2010 – იაგო ბიტარიშვილი – „ქართლის მევენახეობა-მეღვინეობის თანამედროვე მდგომარეობა“

2 თებერვალი,  2010 – გიორგი გოცირიძე – „კვების ხალხური კულტურა და სუფრის ტრადიციები საქართველოში“

16 თებერვალი,  2010 – დავით ჩიჩუა – “ღვინის დაავადებები

27 თებერვალი, 2010 – რესტორანი „პურის სახლი“ – 20–მდე საფასო კატეგორიის საფერავების დეგუსტაცია

2 მარტი, 2010 – მალხაზ ხარბედია – Whisky/Whiskey – თამაში ქერის ყანაში

16 მარტი, 2010 – რამაზ ნიკოლაძე – „იმერეთის მევენახეობა-მეღვინეობის თანამედროვე მდგომარეობა“

8 მაისი, 2010 – ახალი ღვინის ფესტივალი

18 მაისი, 2010 – იაგო ბიტარიშვილი – ეკომევენახეობის ძირითადი პრინციპები (პირველი ნაწილი)

25 მაისი, 2010 – იაგო ბიტარიშვილი – ეკომევენახეობის ძირითადი პრინციპები (მეორე ნაწილი)

1 ივნისი, 2010 – დარეჯან გველესიანი – „სიახლე მევენახეობაში

5 ივნისი, 2010 – ქართულ ბაზარზე არსებული იშვიათი ჯიშების დეგუსტაცია

8 ივნისი, 2010 – ლევან ფრუიძე – „ღვინო ხვანჭკარას ხალხური ტექნოლოგია და თანამედროვეობა“

12-13 ივნისი, 2010 – “ღვინის კლუბის” ექსპედიცია გურიაში

15 ივნისი, 2010 – ბონდო კალანდაძე – “ქართული მაგარი ალკოჰოლური სასმელების ისტორია”

10 ივლისი, 2010 – საზაფხულო ღვინოების დეგუსტაცია – ტვიშები და ქართული როზეები

5 აგვისტო,  2010 – ღვინის კლუბის არჩევანი – “ჯაყელების ღვინოები” (წარდგენა რესტორან Hadson&Hooker-ში)

19 აგვისტო,  2010 – ღვინის კლუბის არჩევანი – “ოქრო ღვინო” (წარდგენა რესტორან Hadson&Hooker-ში)

20 სექტემბერი, 2010 – ჟურნალ “ტაბულაში” დაიწყო “ღვინის კლუბის” ყოველთვიური რუბრიკის ბეჭდვა

25 სექტემბერი, 2010 – ღვინის კლუბის რთველი – საგურამოს მეურნეობაში დაიკრიფა და დაიწურა ღვინო 25 იშვიათი ქართული ჯიშიდან.

28 სექტემბერი, 2010 – ნანა რუსიშვილი – „ვაზის კულტურა საქართველოში – პალეობოტანიკური მონაცემების საფუძველზე“

29-30 სექტემბერი, 2010 – ღვინის კლუბის ექსპედიცია მესხეთში

24 ოქტომბერი, 2010 – თბილისობის ფარგლებში ჩატარდა ფესტივალი – “შემოდგომა ღვინის კლუბთან ერთად”

6 ნოემბერი, 2010 – მუკუზნების დეგუსტაცია

16 ნოემბერი, 2010 – სოლომონ ცაიშვილი – “ქართული ქვევრის ღვინის პერსპექტივები მსოფლიო ბაზარზე”

27-28 ნოემბერი, 2010 – “ღვინის კლუბის” ექსპედიცია გურია-სამეგრელოში.

30 ნოემბერი, 2010 – ნიკო შაყულაშვილი – “ვაზის წითელი ჯიშების იდენტიფიკაციის ახალი მეთოდი”

7 დეკემბერი, 2010 – ჯონ ვურდემანი – “ქართული ღვინო დასავლურ ბაზარზე – პერსპექტივები”.

11 დეკემბერი, 2010 – ქართული ცქრიალა ღვინოების დეგუსტაცია

21 დეკემბერი, 2010 – პაატა შარაშენიძე – “უსახელოური – ლეგენდა და მომავალი”

18 იანვარი, 2011 – ნიკოლოზ ნატროშვილი – “ორგანული და ბიოდინამიკური მევენახეობის საფუძვლები”

29 იანვარი, 2011 – ხვანჭკარების დეგუსტაცია

1 თებერვალი, 2011 – იულონ გაგოშიძე – “მეღვინეობისა და მევენახეობის 8000 წელი საქართველოში

15 თებერვალი 2011 – მალხაზ ხარბედია – “ღვინის მწერლობა და ჟურნალისტიკა

26 თებერვალი 2011 – პრემიალური საფერავების დეგუსტაცია

5 მარტი 2011 – ქართული ღვინისა და თევზის შეხამების აქცია

2 აპრილი, 2011 – ქვევრის კახური ღვინოების დეგუსტაცია

5 აპრილი 2011 – არმაზ შალაშვილი – “ღვინის ბიოლოგიურად აქტიური ნაერთები”

14 მაისი 2011 – ახალი ღვინის ფესტივალი

7 ივნისი, 2011 – ჰილარიუს პუტსი – ,,ქართული მეღვინეობის პრობლემები და პერსპექტივები გერმანელი მეღვინის თვალით

18 ივნისი, 2011 – წინანდლების დეგუსტაცია

30 სექტემბერი, 2011 – 30 ლარამდე ღირებულების “საფერავების” საჯარო დეგუსტაცია

18 ოქტომბერი, 2011 – ნოდარ ჩხარტიშვილი – ,,ქართული ვაზის უნიკალური ჯიშების პერსპექტივები ადგილობრივ და მსოფლიო ბაზარზე

1 ნოემბერი, 2011 – ნიკო თევდორაშვილი – “ქართული ღვინის მარკეტინგი დღეს – შეცდომები და შესაძლებლობები“.

22 ნოემბერი, 2011 – გიორგი ბარისაშვილი – “ცოტა რამ ქვევრის შესახებ

2 დეკემბერი, 2011 – ვაზის იშვიათი ქართული ჯიშებიდან დაყენებული ღვინოების საჯარო დეგუსტაცია

13 დეკემბერი, 2011 – არმაზ შალაშვილი – “ქართული (კახური) ღვინო, როგორც ფუნქციური საკვები”

29 დეკემბერი, 2011 – ქართული ღვინის გზამკვლევის პრეზენტაცია

17 იანვარი, 2012 – გასული წლის შემაჯამებელი სხდომა

31 იანვარი, 2012 – დათო მაღრაძე – ქართული ვაზის ჯიშები – მოძიება, დაცვა და შესწავლა

14 თებერვალი, 2012 – დავით აბზიანიძე – ქართული ბრენდი – ისტორია და თანამედროვე მიღწევები

28 თებერვალი, 2012 – იაგო ბიტარიშვილი – ამერიკის ღვინის ბაზარი და მარკეტინგი

20 მარტი, 2012 – მალხაზ ხარბედია – ქვევრის ბუმი – ტენდენციები და პერსპექტივები

6 აპრილი, 2012 – ქვევრის კახური ღვინოების საჯარო დეგუსტაცია

12 მაისი, 2012 – ახალი ღვინის ფესტივალი

29 მაისი, 2012 – ზაზა გაგუა და მალხაზ ხარბედია – ღვინის ტურიზმი საქართველოში – პირველი ნაბიჯები

 

სხვა ღონისძიებების ჩამონათვლი კი იხილეთ ჩვენს ფეისბუქის გვერდზე.